Jesteś tym co jesz…. To już wiesz!
A my wiemy jak ciężko bywa przestawić się na nowy sposób odżywiania, zacząć gotować inaczej niż zwykle, wprowadzić nowe smaki i sprawić aby pokochali je domownicy… A czym zastąpić mięso tak, żeby Rodzina nie chodziła głodna? Jak dobierać dodatki, żeby wydobyć pełnię ich smaków ale też skomponować pełnowartościowe posiłki?
Z tą myślą zapraszamy Was na warsztat przygotowywania tart i zup kremów.
Wszystkie potrawy, które razem przygotujemy są wegetariańskie i wegańskie.
Nauczysz się:
- Jak przygotować bezglutenowe spody do tart z różnych składników (pestek, orzechów itp.)
- Jak przyrządzać farsze aby były smaczne, pożywne i pełnowartościowe
- Jak łączyć i komponować potrawy w nieoczywistych i zaskakujących wariacjach
- Szybko i jednogarnkowo przygotować pożywne zupy kremy w wielu wariantach
To nie tylko warsztat kulinarny. To warsztat otwierający Twoją wyobraźnię na nowe pomysły, rozwiązania, kompozycje…. A wreszcie na zdrowie – Twoje i domowników.
Prowadzi: Joanna Trembecka, wegetarianka, mama trójki dzieci, z wykształcenia ekonomistka i księgowa, ale w ostatnich latach jej życie prywatne jak i zawodowe poświęcone jest gotowaniu. Przez dwa lata właścicielka i szef kuchni restauracji wegetariańskiej w Krakowie. Organizuje w swoim Magicznym Domu warsztaty kulinarne, ale najbardziej lubi gotować dla przyjaciół i wszystkich którzy zawitają do jej domu.
Koszt: 550zł warsztat + 230zł/doba pobyt
Zapraszamy!